moshaver-khanevade

درباره وبلاگ

برترین مراکز مشاوره راهنمایی تلفنی ازدواج و خانواده با استفاده جدیدترین روش های روانشناسی و مشاوره مرکز تهران و جنوب ۰۲۱۸۸۴۷۲۸۶۴ مرکز مشاوره شمال و شرق ۰۲۱۲۲۲۴۷۱۰۰ شمال و غرب تهران ۰۲۱۲۲۳۵۴۷۸۳ مشاوره ازدواج شامل آموزش مهارت های رفتار با همسر آینده خانواده همسر زوج درمانی شناسایی فرد مناسب و از همه مهمتر اطمینان پیش از ازدواج از یک انتخاب درست است! عوامل زیادی در این امر دخیل هستند که باید مورد بررسی و دقت نظر هنگام همسریابی و یا حتی دوست یابی قبل ازدواج به آن توجه کرد.

موضوعات

moshaver-khanevade

مقابله با فوبیای لمس


(ترس از لمس شدن)

فوبیای لمس[۱] یا ترس از لمس شدن، یک مورد غیر معمول می باشد، ولی در اغلب مواقع یک فوبیای مخرب می باشد.

این فوبیا در گروه فوبیاهایی قرار دارد که به عنوان فوبیای خاص شناخته می شوند که عبارت از ترس نسبت به یک فرد یا موقعیت خاص می باشد.

در صورتی که فوبیای لمس داشته باشید، شما از لمس شدن توسط هر فردی ترس خواهید داشت، هر چند که برخی از افراد فقط از لمس شدن توسط جنس مخالف ترس دارند.

درک فوبیای لمس، برای افراد غریبه و افراد نزدیک شما، به سختی امکان پذیری می باشد. متاسفانه، زمانی که شما به دلیل خجالت کشیدن یک فردی را لمس نمی کنید، ممکن است که فرد مقابل احساس طرد شدن بکند.

[۱] Haphephobia
مرکز مشاوره مگاروان
عوامل

تجاوز جنسی یا آسیب های دیگر می توانند منجر به تحریک فوبیا شوند، ولی در اغلب مواقع به نظر می رسد که این فوبیا بدون هیچ نوع علت شناخته شده ای ایجاد می شود.

این مورد در رابطه با اکثر فوبیاهای خاص مصداق دارد. نکته امیدوار کننده ای که وجود دارد عبارت از این است که برای درمان موفق این اختلال اضطرابی، هیچ گونه نیازی به شناخت علت فوبیا وجود ندارد.

اکثر افراد نمی توانند فوبیای لمس خودشان را به یک اتفاق خاصی نسبت دهند که در دوران کودکی منجر به ایجاد ترس در این افراد شده است، ولی موقعیت محرک در هر زمانی از زندگی می تواند صورت بگیرد.
چگونه می توان یک فوبیا را از اختلال اضطراب مربوطه تشخیص داد
اختلال روانی
اختلال, اختلال اضطراب, اضطراب, روان پریشی, فوبیا, وسواس فکری
بدون دیدگاه
اکثر اختلال های سلامت روانی علائم مشابهی را نشان می دهند. با این وجود، یک سری تفاوت های مهمی وجود دارد که متخصصان سلامت روان برای دشن یک تشخیص دقیق…
بیش تر بخوانید
اگر کاری برای شما لذت بخش باشد،اعتیاد نیست؟
اگر کاری برای شما لذت بخش باشد،اعتیاد نیست؟
اختلال روانی
اعتیاد, تشخیص, درمان, مشاوره
بدون دیدگاه
اعتیاد – علائم، درمان برای یک دوره زمانی طولانی مدتی، اعتیاد به معنای یک رفتار غیر قابل کنترل در رابطه با استفاده از الکل و سایر داروها در نظر گرفته…
بیش تر بخوانید
علائم

یک ترس غیر منطقی از لمس شدن شما توسط یک فرد، یک مورد غیر معمول می باشد و این حالت هیچ گونه ارتباط خاصی با سایر شرایط مربوط به اضطراب، همانند فوبیای اجتماعی (اختلال اضطراب اجتماعی) یا ترس از آسیب پذیر بودن یا روابط صمیمی ندارد.

اکثر افراد دارای فوبیای لمس می توانند روابط گرم و محکمی را با سایر افراد داشته باشند، هر چند که ممکن است این نگرانی را داشته باشند که به دلیل عدم توانایی آنها برای نشان دادن عواطف فیزیکی، روابط آنها با ریسک مواجه می باشد.

بر اساس سطح ترس، شدت علائم مربوط به فوبیای لمس متغیر می باشد. برخی از افراد دارای این فوبیا:

    می توانند لمسی را تحمل کنند که خودشان شروع می کنند یا به سایر افراد اجازه می دهند که شروع کنند.
    در طول یک دوره زمانی طولانی مدت می توانند اعتماد مناسبی را ایجاد کنند، تا بر روی واکنش های خودشان نسبت به یک یا چند فرد خاص غلبه کنند
    با هیچ نوع لمسی احساس راحتی نمی کنند.

در صورتی که شما به فوبیای لمس دچار شده باشید، واکنش های شما برای مواجه شدن با عوامل محرک می تواند شبیه به افراد دارای فوبیای خاص باشد.

ممکن است که شما:

    در یک جا ثابت بمانید
    گریه کنید
    دچار لرزش شوید
    عرق کنید
    فرار کنید

علائم مربوط به یک فوبیا، در اغلب مواقع شامل یک اجتناب می باشد.در موارد مربوط به فوبیای لمس، این فوبیا می تواند به یکی از صورت های زیر ظاهر شود:

    اجتناب از روش های معمول و نگه داشتن دست خودتان برای اجتناب از دست دادن یا آغوش گرفتن
    اجتناب از صرف وقت خودتان با افرادی که فکر می کنند یک رابطه عاطفی با شما دارند
    یک تنفر نسبت به تعاملات اجتماعی که در آن ترس وجود داشتن انتظار رابطه فیزیکی توسط سایر افراد را داشته باشید.

    مرکز روانشناسی و روانپزشکی مگاروان
    مشاوره طلاق رایگان
    مشاور کودک خوب
    مشاوره تلفنی فوری
    مشکلات جنسی زناشویی
    اختلال روانی شخصیت
    اعتیاد مواد مخدر اینترنت
    روانپزشک خوب

درمان

نیاز به لمس شدن و ارتباط انسانی یک نیاز درونی می باشد و عدم توانایی برای لذت بردن از این ارتباط، به دلیل ایجاد احساس انزوا و تنهایی می تواند منجر به بروز مشکلات سلامت روان اضافی شود.

میزان درمان موفق فوبیا خاص در حدود ۹۰ درصد می باشد و خوشبختانه فوبیای لمس در نتیجه اکثر اقدامات درمانی بهبود می یابد.

همچنین خانواده درمانی یا زوج درمانی می تواند به افراد نزدیک شما کمک کند تا به شناخت مناسبی نسبت به ترس خودتان دست پیدا کنند و برای بروز عواطف خودشان نسبت به شما، از روش های جایگزین استفاده کنند.

به دنبال یک درمانگری باشید که می تواند یک رابطه حمایتی و اعتماد پذیری را با شما ایجاد کند و انتظار داشته باشید که این فرآیند زمان باشد.

ممکن است که شما هیچ وقت نتوانید در رابطه با لمس شدن به یک وضعیت راحتی دست پیدا کنید، ولی با سخت کوشی می توانید نحوه مدیریت واکنش های ترسناک خودتان را یاد بگیرید.

 

نویسنده: لیزا فریچر[۱]– ویرایش شده توسط: استون گنز[۲]

آخرین به روز رسانی: ۲۹ آگوست ۲۰۱۸

[۱] Lisa Fritscher

[۲] Steven Gans, MD
 

(0) نظر

شایع ترین مشکلات رفتاری کودکان و روش های درمان


پرخاشگری و حملات بدخلقی (قشقرق) کودکان را چگونه مدیریت کنیم؟

پرخاشگری کودکان علل مختلفی دارد. وقتی آن ها شروع به قشقرق راه انداختن می کنند، بسیار مهم است که بتوانید به دلیل آن پی ببرید.

در حقیقت هیچ کودکی شبیه به کودک دیگر نیست و ممکن است دلیل رفتارهای پرخاشگرانه ی فرزند شما با کودکی دیگر فرق کند.

    کودکان کوچک تر ممکن است به علت این که نمی‌‌‌دانند احساسات ناخوشایند خود مانند خشم و ناکامی را چگونه با کلمات ابراز کنند به پرخاشگری روی آورند.

 صحبت با کودکان و کمک به آنان برای بیان احساساتشان بدون پرخاشگری در این موارد مفید است.

    کودک ممکن است شاهد دعوا و پرخاشگری والدین یا دیگر اعضای خانواده باشد و از این رفتارها الگو برداری کند.

بنابراین کنترل محیط منزل، عدم به کار گیری پرخاشگری در روابط بین فردی اعضای خانواده و همچنین نظارت بر برنامه‌‌های تلویزیونی که کودک مشاهده می‌‌کند می‌‌تواند این اثرات را تا حد ممکن کاهش دهد.

    گاهی به مرور زمان کودک یاد می‌‌گیرد که با بد خلقی و پرخاشگری می‌‌تواند به آنچه می‌‌خواهد دست یابد.

 اگر والدین در برابر داد و فریاد یا پرخاشگری وی تسلیم شوند او در می‌‌یابد این رفتار راهی برای گرفتن آنچه می‌‌خواهد از بزرگسالان است.

بعضی کودکان با فرد خاصی مانند مادر یا مادر بزرگ بیشتر این رفتارها را نشان می‌‌دهند تا با دیگر اعضای خانواده.

 این موضوع اهمیت برخورد یکسان و یکنواخت همه بزرگسالان در خانواده و اطراف کودک را نشان می‌‌دهد.

 اگر کودک در یابد که هر وقت و هر کجا پرخاشگری کند پیامد یکسانی متحمل می‌‌شود چنین رفتاری قطعاً کاهش می‌‌یابد.

علی رغم پرخاشگری و بدخلقی کودک، رعایت بعضی از اصول نیز می‌‌تواند  به شما در کاهش این رفتارها کمک کند که عبارتند از :

ـ در انتظارات خود از کودک و به کارگیری روش های تربیتی در زمان ها، مکان ها و توسط افراد مختلف مانند مادر، پدر، مادربزرگ و… تا حد ممکن یکنواخت عمل کنید.

 قابل پیش‌بینی بودن پیامد یک رفتار به کودک احساس امنیت می‌‌دهد و وی را از سر درگمی می‌‌رهاند و مشکلات رفتاری وی را کاهش می‌‌دهد.

ـ قوانین را به صورت روشن به کودک بگویید. او باید بداند احساس خشم و ناکامی طبیعی است ولی مرزهایی برای شیوه ی ابراز آن وجود دارد مثلاً زدن دیگران ممنوع است.

ـ در اثر بدخلقی و قشقرق کودک تسلیم خواسته‌‌های غیرمنطقی او نشوید. این رفتار کودک را نادیده بگیرید. (در عین حال ایمنی کودک را در نظر داشته باشید. اگر وی به کار خطرناکی دست زد بلافاصله باید مداخله کنید).

ـ تلاش کودک برای ابراز مناسب احساسات ناخوشایند مثل خشم را تشویق کنید.

ـ موقعیت هایی که کودک بیشتر دچار بدخلقی و پرخاشگری می‌‌شود مانند زمانی که خسته، گرسنه یا خواب آلود است را شناسایی کرده، توجه به نیازهای جسمانی و روانشناختی کودک را در برنامه ریزی‌‌های روزانه خود در اولویت قرار دهید.
مرکز مشاوره ستاره ایرانیان
رقابت بین خواهر و برادرها و آنچه لازم است بدانید.

رقابت و حسادت بین خواهر و برادرها از شایعترین مشکلات والدین محسوب می‌‌شود.

این موضوع پدیده‌ای عالم گیر است و پدر و مادر را بیش از هر کس دیگر دچار احساس ناکامی و نگرانی می‌‌کند.

گرچه بسیاری از کتاب ها توصیه می‌‌کنند که خواهر و برادرها را به حال خود گذاشته و در دعوا و درگیری آن ها دخالت نکنیم.

بعضی از بزرگسالان خاطراتی از بدرفتاری خواهر یا برادر خود در دوران کودکی بدون دخالتی از سوی والدین به یاد دارند که بسیار برایشان رنج آور است.

 بنابراین با وجود طبیعی بودن رقابت بین خواهر و برادرها، نظارت والدین بر شیوه تعامل و ارتباط فرزندان با هم اهمیت بسزا یی دارد.

بنابراین توصیه‌‌های زیر در برخورد با رقابت و حسادت خواهر و برادر‌ها می تواند برای تان بسیار کمک کننده باشد:

    اطمینان یابید که هیچ یک از فرزندان توسط خواهر یا برادر خود مورد سوء رفتار کلامی، جسمانی یا جنسی قرار نمی‌‌‌گیرد. قانونی در خانه برقرار کنید که خشونت از هر نوع نسبت به دیگران را ممنوع کند.
    از لقب دادن به کودکان پرهیز کنید. حتی لقب‌‌های خوب مانند هنرمند یا ورزشکار می‌‌تواند برانگیزاننده حسادت دیگر فرزندن شود و کودک را برای حفظ این لقب دچار اضطراب و ناکامی نماید.
    با کودکان طوری رفتار کنید که بفهمند هر یک دارای ویژگی‌‌های منحصر به فردی هستند که با دیگران متفاوت است. آنان را به صورتی غیر منصفانه با هم مقایسه نکنید.
    علاوه بر زمانی که با همه فرزندان می‌‌گذرانید با هر یک از آنان زمانی جداگانه هر چند اندک صرف کنید.
    بپذیرید که رقابت بین خواهر و برادرها طبیعی است. همه گاهی نسبت به خواهر یا برادر خود احساس خشم می‌‌نمایند در حالیکه بیشتر آنها در برابر افراد خارج از خانواده از یکدیگر حمایت می‌‌کنند.
    به خبرچینی کودکان پاداش ندهید و همیشه جانب یک فرزند را نگیرید.

مرکز مشاوره ایرانیان
در دعوای خواهر و برادرها چه کنیم؟

در صورتی که در موقعیت دعوای خواهر و برادر ها و یا کودکان هم سن و سال قرار گرفتید، رعایت نکات طلایی زیر می تواند بسیار مفید باشد.

    لازم است تا حتی‌الامکان اجازه دهید خودشان دعوا را تمام کنند.
    اگر یکی یا هر دوی ان ها بسیار عصبای و ناراحت هستند دخالت کنید. آنها را از هم جدا کرده و کودکی را که آسیب دیده یا ناراحت است آرام کنید.
    یادتان باشد که قرار نیست در دعوا طرف هیچ یک را بگیرید مگر آن که آنچه رخ داده دیده باشید.
    هر دو کودک را تشویق کنید تا درباره ی  احساسات خود و آنچه رخ داده صحبت کنند و از آن ها بخواهید فکر کنند چگونه می‌‌توانند اختلاف شان را بدون دعوا و درگیری حل کنند.

Mmsi.ir1
برای مشاوره تلفنی ، حضوری و آنلاین با شماره تماس های 02122689558 و 02122354282 و 02188422495 تماس حاصل کنید
مرکز مشاوره ستاره
حاضر جوابی کودکان و نحوه ی برخورد با آن

اگر چه حاضر جوابی کودکان می تواند بسیار کلافه کننده باشد اما آنقدر ها که فکر می کنید هم بد نیست.

حاضر جوابی و جواب پس دادن، اغلب شیوه‌ای برای نشان دادن نافرمانی و لجبازی کودک و نشانه‌ای از تکامل او برای به دست آوردن استقلال است.

در بسیاری از مواقع تنش های زندگی روز مره مانند به دنیا آمدن کودک دیگر یا تغییر منزل ممکن است این رفتارها را تشدید کند. بنابراین بهتر است در مواجهه با چنین کودکانی موارد زیر را رعایت کنید:

    به خاطر داشته باشید که کودکان پیش دبستانی و دبستانی نیاز شدیدی به ابراز وجود و بیان احساسات خود دارند.

بنابراین به آن ها فرصت لازم برای ابراز وجود، نظر دادن و خودی نشان دادن را بدهید تا آرام شوند و از شما حساب ببرند.

    انتظارات خود را با توانایی کودک تطبیق دهید. در صورتی که انتظارات شما بیش از توانایی کودک باشد، ممکن است تجربه ی مکرر ناکامی و خشم منجر به حاضر جوابی در مقابل تان شود.
    تشویق رفتارهای مثبت را فراموش نکنید.
    احترام به کودک را فراموش نکنید. همانطور که بی احترامی به یک فرد بزرگسال می تواند باعث شود تا او به شیوه ای غیر منتظره به شما واکنش نشان دهد، در مورد کودکان نیز این مساله صادق است.

در صورتی که برای کودک هویت قایل شوید و با او برخوردی محترمانه و مبتنی بر برابری داشته باشید، احتمال حاضر جوابی منفی او بسیار کمتر خواهد شد.

مرکز مشاوره ستاره ایرانیان با کادر تخصصی در زمینه زوج درمانی ، مشاوره فردی و شغلی ، روانشناسی زناشویی ، درمان اختلالات افسردگی ، اضطراب ، دوقطبی، وسواس، فوبیا و غیره و رفع مشکلات خانوادگی و زناشویی و مشاوره و تربیت کودک و نوجوان با روش های نوین و بهره گیری از جدیدترین تست روانشناسی آنلاین و روانسجی و دستگاه های نقشه برداری مغزی ، نوروفیدبک و بیوفیدبک و تی دی سی اس همواره در کنار شماست. شماره زیر جهت رزرو وقت مشاوره حضوری ، تلفنی و آنلاین
02122689558 و 02122354282 و 02188422495

    شایع ترین مشکلات رفتاری کودکان و روش های درمان
    اختلال بی اعتنایی و نافرمانی
    ۵ تفاوت بین مربیگری و روان درمانی – آیا شما باید همراه با یک درمانگر یا مربی (آماده ساز) تمرین کنید؟
    خانواده درمانی ساختاری چیست؟ کاربرد آن در مشاوره خانواده
    آنچه یک درمانگر روانشناسی و مشاوره تازه کار نیاز دارد: از رویکرد اکت چه می دانید؟ (بخش دوم)

(0) نظر
X